Online boeking
 
 
 
Voordeligste prijs gegarandeerd
 

MOMO Restaurant

MOMO heeft zichzelf in korte tijd op de kaart gezet als het trendy restaurant in Amsterdam, voor de plaatselijke smaakmakers en wereldwijde jetset. MOMO is kortgeleden door de modeontwerpster Jade Jagger beschreven als ‘een van de beste restaurants in Amsterdam’ die ze had bezocht. Voor vele anderen is het de ultieme lifestyle-bestemming.

In de stad staat het ontbijt bij MOMO bekend als het meest uitgebreide internationale ontbijt. De perfecte manier om uw dag te beginnen, na een goede nachtrust. Begin de ochtend met het proeven van een van de vele schitterend gepresenteerde items van het MOMO ontbijtbuffet. De meeste warme gerechten worden op bestelling door onze chef bereid. Naast vele traditionele gerechten kunt u ook eens proeven van andere verrassende specialiteiten… Puur genieten

Lunch bij MOMO. Overdag biedt MOMO een elegante sociale ontmoetingsplaats in het Fashion & Museum district, waar Amsterdammers, winkelend publiek, zakenreizigers en voorbijgangers kunnen genieten van een vers kopje koffie en lekkernijen in de ochtend, of een licht hapje met een exclusief glas wijn tijdens de lunch in de middag. Neem even tijd voor uzelf met een traditionele Japanse lunchbox of een 3-gangenmenu waarover u de rest van de middag niet uitgepraat zult raken.

Diner bij MOMO. Gasten kunnen kiezen van kleine hapjes tot 'sharingplates' vanaf de lunch tot in de late avond. Het assortiment pan-Aziatische gerechten wordt in de open keuken vers bereid door een team chefs van wereldklasse, afkomstig uit landen als Japan, Thailand en Maleisië. Op het menu staan onder andere sushi, ceviche, vlees- en visgerechten zoals geroerbakte biefstuk of coquilles met zoete maïspuree en XO-saus, lamskoteletten, gegrilde mosselen met romige knoflook-koriandersaus en black cod.

MOMO